Ülőgarnitúra, kanapé kis- és nagykereskedelem, egyenesen a gyártótól.

Telefonáljon a legjobb ajánlatokért 06-30-175-5584

 

Az ülőgarnitúra kiválasztásánál néhány fontos szempontot érdemes figyelembe venni, hiszen valószínűleg az lesz a nappali legfontosabb bútora. Eladónk segít Önnek a megfelelő bútorkiválasztásában.
 

Ülőgarnitúra választás
 

Milyen szempontok játszhatnak közre az ülőgarnitúra kiválasztásánál? A szerteágazó igénylista helyett a gyakran felmerülő alapkérdéseket válaszoljuk itt meg.
 

 • Kevés a hely. Hogyan oldható meg?
  Kis térben alacsonyabb ülőgarnitúrát tudunk ajánlani így nem tölti ki a teret és tágasabbnak tűnik a szoba. Egy sarokkanapéval és falhoz állítható fotelekkel, pedig tovább spórolhatunk a rendelkezésre álló hellyel.
   
 • Kényelem és design meg fér egymás mellett? Természetesen csak kényelmes kanapékat és foteleket talál nálunk. Az ülőgarnitúra modelljeinket pedig az ön ízlésének és otthonának stílusának megfelelően segítünk kiválasztani.
   
 • Milyen kanapét vegyek, ha gyerekek vannak? Ebben az esetben a kiemelten strapabíró és balesetveszély-mentes modelleket ajánlunk. 
   
 •  Ágynemű tartós legyen vagy jobb a fix? Ez nagyban függ a lakás méretétől, hiszen kis helyen praktikus az ágyneműtartós megoldást választani.
   
 •  Milyen legyen a bútorszövet? A színek kiválasztásának nagyon nagy jelentősége van, hiszen egy-egy jól megválasztott szín pozitív hatással lehet a hangulatunkra is. Ezért fontos, hogy a színek egymással összhangban legyenek. A legegyszerűbb kanapét is feldobhatjuk színes párnákkal.
   
 • Ha meghatározott a hely ahová a bútort helyezni szeretné, akkor a helyigényt jó ha tudja, és aztán már csak annyit kell tudjon, hogy mire szeretné használni, pl.: vendégfogadás, kényelmes TV nézés, vendégágyként használni. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően könnyedén ki tudjuk deríteni, hogy milyen szempontoknak kell megfelelnie az Ön ülőgarnitúrájának. 
   

Talál megfelelő garnitúrát a raktárunkban?
 

Nagyon valószínű, hogy találunk az Ön számára megfelelő megoldást. Azt fogja kapni, amire szüksége van, kompromisszumok nélkül. Segítünk kiválasztani a vágyainak és ízlésének megfelelő ülőgarnitúrát.